Slaap Meditatie Programma van Welikeyoga
BlogSoorten yoga & achtergrond

Yoga december cadeaus

posted by Marloes Faddegon

Het is bijna sinterklaasavond en daarmee is het startschot gegeven voor de december feest- en cadeaumaand. Vandaag geven we vijf yoga cadeau ideeën.

Tijdschrift of boek

Een yoga tijdschrift of –boek doet het altijd goed en past binnen bijna elk budget. Je kan denken aan een los nummer van Het Yoga Magazine of (de Nederlandse editie van) Yoga International. Maar ook een speciale editie van zo’n tijdschrift, zoals De Yoga Seriegids, of een jaarabonnement zijn leuke ideeën. Voor boeken die over yoga of een yoga leefstijl passen kun je eens kijken bij onze boekreviews.

Scheurkalender

In december doen scheurkalenders voor het nieuwe jaar het ook altijd goed. En laat er nu net een scheurkalender bestaan over yoga! In De Yoga Scheurkalender 2019 vind je elke dag een verrassende nieuwe yoga oefening. Goede motivatie om yoga voornemens in het goede jaar vol te houden :).

Thee- of snackpakket

Als yoga wil je goed zorgen voor je lichaam en de wereld om je heen. Daarom is een leuk thee- of snackpakket met eerlijke producten ook altijd een leuk plan. Denk bijvoorbeeld aan een pakket met verschillende Yoga Tea. Of een pakket met het boek Energierepen en –balletjes plus wat basisingrediënten zoals verschillende zaden, noten en soorten gedroogd fruit om met de recepten uit het boek aan de slag te kunnen.

Mala ketting

Denk ook eens aan een yoga sieraad, zoals een mala ketting of een ring met een bijzondere edelsteen. Leuk om iets over de werking van de edelsteen of de achtergrond van de mala op een mooi kaartje te schrijven samen met een lieve boodschap.

Workshop of strippenkaart

Het geven van een belevenis is ook altijd leuk. Denk aan een workshop waar je samen heen gaat, een strippenkaart bij een (andere) yogastudio of een abonnement op een online kanaal om thuis ‘begeleid’ yoga te doen.

HAPPY YOGA PARTY TIME!

Misschien ook leuk?