Slaap Meditatie Programma van Welikeyoga
BlogMeditatie & ontspanning

Stel je eens voor…

posted by Sylvia Reynen

Stel je eens voor…

Je wordt wakker. Je hoort de vogels fluiten. Je kijkt naar buiten en ziet dat de zon schijnt. Het is zondagochtend en je gaat zo genieten van je eerste yoga sessie van deze dag. Na de les staat een heerlijk ontbijtbuffet klaar met gezonde sapjes, vers gebakken brood, hummus en fruit. Vanmiddag ga je een strandje in het noorden van het eiland opzoeken om daar heerlijk te genieten van de zon en de zee. En dit is nog maar het begin deze week…

Dit zou zomaar het begin van je dag kunnen zijn tijdens een yoga retreat op Ibiza van 22 tm 29 september!

Waarom zou je een yoga retreat boeken?

Een retreat week is een week helemaal voor jezelf. Waarin je even uit je dagelijkse routine en (werk)ritme stapt om aandacht te hebben voor- en tijd te maken voor jezelf. Misschien om op zoek te gaan naar antwoorden op vragen of thema’s die al een tijdje spelen in je leven, maar waar je in het dagelijks leven niet de rust en/of de ruimte vindt om daar over na te denken. Of misschien heb je gewoon zin om jezelf een week te verwennen met elke dag yoga, zon, zee en heerlijke vegetarische gerechten. Daarbij zoek je misschien nog wat verdieping in je yoga-practice.

Waarom een yoga retreat op Ibiza?

Ibiza staat bij veel mensen bekend als party-eiland. Je kunt er inderdaad goed feesten, maar Ibiza heeft ook een spirituele kant. Er leven nog steeds een aantal hippies op het eiland die elke zondagavond bij elkaar komen op het strand om te trommelen en te drummen.

En de magie die rond de rots “Es Vedra” ten zuidwesten van het eiland hangt. Als gevolg van extreem hoge concentraties van metalen en mineralen die het rotseiland bevat, creëert het eiland een sterk magnetisch veld. Dit resulteert in ‘3de meest magnetische spot’ op de aarde. Daarnaast zijn er van oudsher veel mythes en verhalen over “Es Vedra”.

Wat kun je verwachten tijdens deze yoga retreat week op Ibiza?

Je begint elke ochtend met een actieve yoga sessie van 1,5 uur (elke dag zal in het teken staan van een bepaald thema). Daarna staat er een heerlijk ontbijt buffet voor je klaar met verse sapjes, thee (evt. koffie), vers brood, muesli met yoghurt, vers brood, hummus en fruit. Daarna ben je vrij om bijvoorbeeld naar het strand te gaan, naar de hippiemarkt, te gaan shoppen in Ibiza-stad, of lekker een boek te lezen bij het zwembad. Aan het einde van de middag volg je een rustigere yoga sessie (yin of hatha) met ruimte voor mindfulness- en meditatie-oefeningen en pranayama. Hierna staat er een uitgebreid diner buffet voor je klaar. Misschien neem je de dag nog even door met elkaar of rol je meteen voldaan je bed in.

Gegarandeerd dat je na deze week helemaal ontspannen en met een leeg hoofd terugkomt!

Ben je enthousiast geworden?

Voor de week van 22-29 september 2018 is er nog plek!

Boek jou yoga retreat op: www.yoga-ibiza.nl

Hier vind je ook alle informatie over het programma en hoe je goedkope vluchten kunt boeken.

Like de Facebook-pagina: https://www.facebook.com/YogaRetreatIbiza/

Of mail naar: retreat@yoga-ibiza.nl

Travel light, Live light, Spread the light, Be the light – Yogi Bhajan

Misschien ook leuk?