Slaap Meditatie Programma van Welikeyoga

Boekentips

welikeyoga en ‘we like’ mooie yogaboeken! Om van te leren en ons weer te laten inspireren!
Hier onze lijst met tips:)

 

The Tree of Yoga

Een prachtig dun boekje vol wijze lessen geschreven door B.K.S. Iyengar. Een aanrader voor iedereen die dieper in de yogafilosofie wil duiken!

Yoga Anatomie

Yoga-anatomie geeft de klassieke asana’s weer met behulp van gedetailleerde, anatomische tekeningen. Leuk om kennis te maken met de anatomie.

Key Muscles of Yoga

Dit Engelstalig boek biedt een wetenschappelijk benadering met uitleg over de Hatha yoga-anatomie. Goed om dieper op de anatomie in te gaan.

Visualisaties voor ontspanning en inspiratie

Soms is het heel fijn om inspiratie op te doen voor visualisaties: een sprongetje naar de maan, uitrusten op een palmenstrand. Gebruik wat bij je past en voeg er wat van jezelf aan toe.

Kopstand in de keuken

In haar boek Kopstand in de keuken maakt yogini Irina Verwer eten volgens yogarichtlijnen toegankelijk en leuk voor andere yogi(ni)s. Wil je de hele review lezen klik dan hier.

Met een snufje yoga

Ook het tweede boek van Irina Verwer is wat ons betreft een leuke verrijking voor in je kookboekhouder én voor op je nachtkastje! Wil je meer over dit boek lezen? Via deze link lees je meer.

Heerlijke havermout, Superfood van bij ons

Als je nog niet wist dat havermout hip en verre van saai is dan leer je dat wel in dit kookboek. Pascalle Bonnier en Mathijs Kok zijn ook wel bekend van hun blog havermoutje.nl.

NOOTJE

Nootje is het tweede boek van Pascalle Bonnier en Mathijs Kok. In Ayurveda, vijf elementen voeding én nu ook het voedingscentrum zijn het erover eens noten zijn goed voor je!

Kooltje

Het derde boek van Pascalle Bonnier en Mathijs Kok gaat over kool! Zij pleitten ervoor kool en de ouderwetse receptuur die daarbij hoort nieuw leven in de blazen door midden van een vrolijke en moderne invalshoek.

Yoga kookboek

In dit boek leer je met voeding de vijf verschillende richtingen waarin prana zich in je lichaam beweegt te beïnvloeden.

Plant Power

De recepten zijn geordend per seizoen en duidelijk omschreven. Het boek is persoonlijk geschreven en je voelt op iedere bladzijde het enthousiasme van de auteur over plantaardig eten.

Veel leesplezier!

favicon-welikeyoga